Image

Empower Oy

Yhteistyökumppanimme Empower Oy.

Olemme toimineet yhteistyössä Empower Oy:n kanssa yrityksen perustamisesta 2014 asti.

Alla esimerkki Empower Oy:n kanssa toteutetusta projektista.

 

Image

Eltel Oy

Aloitimme laajemmat yhteistyöt Eltelin kanssa yrityksemme vuonna 2015.

Olemme tehneet suurimman osan projekteistamme yhdessä Empowerin ja toisesta vuodesta alkaen Eltelin kanssa, toimien pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen läheisyydessä.

Alla esimerkki Eltel Oy:n kanssa toteutetusta projektista.

 

Image

Hämeenlinnan Vuokratalot

Hämeenlinnan Vuokratalojen kuitukaapelit. Suunnnitelmat tulevat pääurakoitsijalta joka tällä kertaa oli Empower Oy.

Työt alkoivat pihan kaivuutöistä, nurmikoiden ja teiden avaukset sekä kaapeli kaivantojen tekemisellä. Ensin kaivettiin yli 20 kohteen uudet runkolinjat joihin vedettiin saman verran uusia kuituja. Telian runkoverkkojakamosta kuitujen kaivuu ja asennus sisältäen kuitujen hitsaukset.

Lopuksi tehtiin jälkityöt jotka sisälsivät mm. Pihojen maatyöt, asvaltoinnit, kivituhkateiden teot, uudet nurmikot sekä kaikki siistimistyöt vi. Urakka tehtiin avaimetkäteen periaatteella jolloin asiakkaan ei itse tarvinnut tehdä mitään .

Image

Avoimet kuitukohteet

Avoimissa kuitukohteissa urakan osana vedetään kuituja sisään yksittäiseen omakoti / rivitalo tai kerrostalokohteisiin. Kuitu voidaan vetää ennalta tehdystä yhteisestä kuitujakamosta yhteen tai usempaan kohteeseen kerrallaan, saman kuitujakamon alueelta voivat muut asuintalokohteet liittyä tällaiseen jakamoon vaikka yksi kerrallaan, tämä on tällä hetkellä trendinä kuituvedoissa pääkaupunkiseudulla ja suuremmissa taajamissa.

Tällaisiin kuituvetourakoihin kuuluvat myös alku ja jälkitöinä tehtävät pihojen maatyöt, asvaltoinnit, kivituhkateiden teot, uudet nurmikot sekä kaikki siistimistyöt .